Om Britt Fonnesgaard

Britt

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut 2022 og certificeret åndedrætsterapeut 2023, derudover er jeg special sygeplejerske og har en bred sundhedsfaglig erfaring.

Blev i 2005 uddannet social- og sundhedsassistent, hvor jeg efterfølgende blev ansat i Voksenpsykiatrien Odense.

Jeg vælger at læse videre, og bliver i 2013 færdig som sygeplejerske. Jeg prøver kræfter som operationssygeplejerske. Føler dog, jeg mangler det helhedsorienterede menneskesyn og vender tilbage til psykiatrien.

I sommeren 2021 blev jeg færdig som specialsygeplejerske med speciale i psykiatrisk sygepleje samt gennemført særskilt forløb i børne- og ungdomspsykiatrisk sygepleje.

At arbejde med sårbare og særligt udsatte mennesker, har altid givet mig energi og det har øget min bevidsthed, om at jeg kan gøre en forskel for og sammen med det enkelte menneske. Jeg har erfaret, hvor stor indvirkning f.eks. angst, depression, tristhed – ja, alt det vi oplever i livet, husker kroppen og mærkes ofte i form af smerter eller spændinger.

Jeg har erfaring med børn og unge, indenfor neurospecialet – ADHD og autismespektrumforstyrelser. Derudover har jeg haft særlig fokus på børn og unges mentale trivsel samt søvnvanskeligheder, hvor jeg bl.a. har udviklet søvnforløb, til børn og unge.

Jeg arbejder aktuelt som smertesygeplejerske ved Smertecenter Syd, OUH og har herigennem tilegnet mig stor viden og erfaring inden for kroniske komplekse smerter.

Jeg er af den overbevisning at hoved og krop hænger uløseligt sammen og har et helhedsorienteret – holistisk, menneskesyn. Jeg møder dig, der hvor du er, hvilket betyder, at jeg tager udgangspunkt i det du fortæller og det du oplever, både i og omkring dig. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Se mere om Totum kropsterapi på https://totum.dk

Glæder mig til at møde dig.

De bedste hilsner

Britt